Businessman Event

GRATIS EVENT (OBS ENDAST FÖR MÄN)

  Stad

  Vilken fas befinner du dig i?

  Bransch du tänker starta företag i, eller som du redan driver företag i

  Event för dig som företagare

  Ett event i affärsutveckling för dig som vill utveckla företagets tillväxt och affärskreativitet, bli morgondagens vinnare genom att särskilja er från konkurrenterna.

  Med dagens snabba, tekniska utveckling och digitaliseringens alla möjligheter är det viktigare än någonsin att sätta en långsiktig plan som tar er dit ni vill. Strategisk affärsutveckling ger dig insikt i hur du kan samla er kreativitet i en konkret plan – hur ni analyserar, sätter och når era affärsmål. Du lär dig hitta nya lösningar och tillvägagångssätt och hur du kan dra fördel av organisationens kunnande, personal, marknad och kunder.

  Event upplägg

  Du kommer få ta del av metoder och modeller för att utveckla unika konkurrensfördelar, utveckla nya produkter och tjänster eller hävda er bättre på en befintlig marknad genom att framstå som ett bättre alternativ. Du får också möjlighet att utbyta erfarenhet och fördjupa ditt kontaktnät, se hur andra gör, få stöd kring konkreta problemställningar och utvecklas i gruppen

  Syftet?

  Att stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria. På ”Starta eget dagen” visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper.

  Hur?

  Kom i god tid. Ta med penna och anteckningsblock. Föreläsarna har olika stil på sina föredrag, och de har material som antingen mejlas ut efteråt eller delas ut på plats.

  Var?

  Vårt kontor Revisionskonsulterna J Hägglund, Brogatan 9, Halmstad

  När?

  Kursen går regelbundet, se anmälan för specifika datum.