Starta Eget Kvällen

Vad är Starta Eget Kvällen?

För vem?

Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden i Halmstad, Laholm eller Hyltes kommun är välkomna att delta i ”Starta Eget Kvällen” och dess seminarier.

Förverkliga din dröm!

Du kanske redan startat eller funderar på att förverkliga din dröm. På ”Starta eget kvällen” kan du ställa de frågorna som du går och funderar på. Visst är det så att man lär sig av sina misstag, men ibland kan det vara skönt att få tips på hur man undviker dem. Det är ett billigare alternativ i alla fall.

Syftet?

Att stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria. På ”Starta eget kvällen” visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper.

Hur?

Kom i god tid. Ta med penna och anteckningsblock. Föreläsarna har olika stil på sina föredrag, och de har material som antingen mejlas ut efteråt eller delas ut på plats.

Var?

Vårt kontor Revisionskonsulterna J Hägglund, Brogatan 9, Halmstad

När?

Kursen går regelbundet, se anmälan för specifika datum.

Schema

 • Vilken bolagsform skall man välja?
 • Hur kommer man igång med bokföringen?
 • Praktiska tips
 • Att läsa och förstå bokslut
  En grundläggande del i den fundamentala analysen är förstås att kunna läsa och framförallt tolka och analysera en årsredovisning eller en rapport. Här visar vi hur en rapport eller årsredovisning är uppbyggd och hur man kan få siffrorna att vakna till liv!

  Stad

  Vilken fas befinner du dig i?

  Bransch du tänker starta företag i, eller som du redan driver företag i