3 utmanande tankar för affärsutveckling.

Tips 1

E-handeln har dubblat sig igen. 80 % av svenskarna kommer att handla på nätet inom sex månader. Har du en plan för detta?

Tips 2

 E-handel har du säkert hört talas om. Men har du hört talas om M-handel och F-Handel?
M-handel är handel via mobilen och F-handel är handel via Facebook. Är detta något att bry sig om? På alla hjärtans dag sålde Interflora fler virtuella rosor än verkliga rosor så kanske ska du lära dig mer om M-handel och F-handel?

Tips 3

Ledarskap – Ebbinghaus glömskekurva. Kommer du ihåg den? Kanske inte så konstigt eftersom den handlar om människans dåliga minne. I genomsnitt kommer vi bara ihåg 1 % efter en veckas tid. Tänk därför på att påminna och träna ofta på det du vill bli bra på! Ebbingshaus glömskekurva klassas som 1900-talets mest bortglömda fynd.