Om oss / Revisionskonsulterna J Hägglund

Om oss

Revisionskonsulterna J Hägglund kännetecknas av kompetens, kvalitet och utveckling. Vi kan erbjuda tjänster inom affärsutveckling, bolagsbildning, ekonomistyrning, företagsvärdering, företagsöverlåtelser, miljöredovisning, miljörevision, redovisning, revision och skatterådgivning mm

Du får idéer och kunskap av oss. Vi strävar efter att alla våra kunder ska se oss som en samarbetspartner. Vi är välkända för att ge våra kunder tillgång till metoder och verktyg som effektiviserar deras verksamhet. Att dela med oss av vår kunskap till våra uppdragsgivare är en viktig del av vår verksamhet. Vi har därför ett externt utbildningsprogram med fasta kurser, dessutom har vi möjlighet att skräddarsy föredrag och utbildningar allt efter kundens önskemål. Vi har även ett omfattande utbildningsprogram internt, för att säkerställa en konstant hög kompetensnivå bland våra medarbetare.

Revisionskonsulterna J Hägglund ägs sedan 1986 av Jörgen Hägglund. Verksamheten bedrivs från kontor i Halmstad och Malmö. Våra medarbetare har en kvalificerad ekonomisk utbildning och mångårig praktisk erfarenhet. Vi behärskar gällande rättsregler inom redovisning och beskattning. Kontinuerlig utveckling gör att vi står starka inför framtidens föränderlighet.