Om Revisionskonsulterna i Halmstad

Revisionskonsulterna J Hägglund

Revisionskonsulterna J Hägglund kännetecknas av kompetens, kvalitet och utveckling. Vi kan erbjuda tjänster inom affärsutveckling, bolagsbildning, ekonomistyrning, företagsvärdering, företagsöverlåtelser, miljöredovisning, miljörevision, redovisning, revision och skatterådgivning m.m.

Du får idéer och kunskap av oss. Vi, på Revisionskonsulterna i Halmstad, strävar efter att alla våra kunder ska se oss som en samarbetspartner. Vi är välkända för att ge våra kunder tillgång till metoder och verktyg som effektiviserar deras verksamhet. att dela med oss av vår kunskap till våra uppdragsgivare är en viktig del av vår verksamhet. Vi har därför ett brett utbildningsprogram med fasta kurser, dessutom har vi möjlighet att skräddarsy föredrag och utbildningar allt efter kundens önskemål. Vi har även ett omfattande utbildningsprogram internt för att sälerställa en konstant hög kompetensnivå bland våra medarbetare.

Vi är också kända för vår dedikerade kundservice. Våra konsulter är alltid beredda att hjälpa våra kunder med att lösa problem, svara på frågor och hjälpa till med att komma fram till bästa möjliga lösningar. Vi har en professionell och vänlig inställning och ett stort intresse för våra kunders behov och förväntningar.