4 smarta tips för att ge dig själv positiv vardagsenergi.

Fokusera på glada tankar

Vår hjärna är automatiskt inställd på att fokusera på negativa tankar. På problem, oro och elände. Ju mer du låter hjärnan älta dessa negativa tankar, desto mer verkliga kommer de att framstå som. Med andra ord är vi duktiga på att själva skapa problem och oro för sådant som egentligen inte finns. Bli uppmärksam på när du börjar idissla negativa tankar och sätt stopp för det genom att ersätta dem med något glatt och positivt. Det går, det är som träning att lära sig styra sina tankar.

Släpp taget

Våga släppa taget om sådant som bekymrar dig. acceptera att du inte kan påverka allt som händer runt dig, speciellt inte vad andra tycker, tänker eller gör. Släpp taget om all ilska, ånger, svartsjuka, alla misstag, skuldkänslor, sorger och saker från det förflutna. Att sluta älta detta och gå vidare kommer lyfta ett berg från ditt hjärta.

Uppskatta det du har mer än det du saknar

Mer prylar, större saker och dyrare ting gör oss inte lyckliga i själ och hjärta. Konsumtionssamhället har lurat oss att missta shopping för välmående. Du kommer må mycket bättre om du slutar slösa bort värdefull tid på att jaga sådant som du tror du saknar eller behöver.

Det kommer en dag imorgon också

Ge dig själv en chans att stryka ett streck över idag om det varit en dålig dag. Morgondagen är fortfarande ett oskrivet blad fullt av nya möjligheter. Bestäm dig redan nu för att göra det bästa av imorgon.