ENGAGEMANGET GÖR SKILLNADEN

Välkommen till Revisionskonsulterna J Hägglund

Din pålitliga partner för framgång. Vi erbjuder experttjänster inom affärsutveckling, bolagsbildning, ekonomistyrning, miljöredovisning, redovisning, revision och skatterådgivning. Vår dedikerade kundservice och höga servicestandarder är kärnan i vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att vara en pålitlig samarbetspartner och dela vår kunskap för att hjälpa dig att nå dina affärsmål.

Telefon

Email

Öppettider

Måndag-Fredag:
9:00 – 17:00

Bygg din framgång med Revisionskonsulterna J Hägglund – där innovation möter tillförlitlighet

Vi är din pålitliga partner för att hjälpa dig att uppnå framgång i din verksamhet.

Revisionskonsulterna J Hägglund kännetecknas av en stark kompetens inom revisions- och redovisningsområdet.

Vi har lång erfarenhet och expertis inom affärsutveckling, bolagsbildning, ekonomistyrning, företagsvärdering, företagsöverlåtelser, miljöredovisning, miljörevision, skatterådgivning och mycket mer.

Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och regelverken kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna och råden för deras specifika behov.

Genom att investera i vår personal och deras kompetens säkerställer vi en konstant hög nivå av expertis och kunskap.

Vi är också aktiva inom utbildningsområdet och delar gärna med oss av vår kunskap till våra kunder genom vårt omfattande utbildningsprogram.

Vårt fokus ligger på att vara en pålitlig samarbetspartner för våra kunder. Vi ser till deras behov och förväntningar och erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper dem att nå sina affärsmål. Vi är kända för vår dedikerade kundservice och vår förmåga att lösa problem och ge råd på ett professionellt och vänligt sätt.

Sammanfattningsvis kan du lita på Revisionskonsulterna J Hägglund för att leverera kompetens, kvalitet och utveckling inom revisions- och redovisningsområdet.

Skatterådgivning

Vi har ett team av erfarna och auktoriserade skatterådgivare som är specialiserade på olika områden inom skatterätt. Oavsett om det gäller komplexa skattefrågor, internationell beskattning eller specifika branschrelaterade frågor, kan våra skatterådgivare ge dig expertstöd och hjälpa till att hitta de bästa lösningarna för dina specifika behov.

Revisionstjänster

En oberoende revision ger dig trygghet och större förståelse för din verksamhet. Våra revisorer granskar din ekonomi och redovisning noggrant för att säkerställa att allt är korrekt och i enlighet med gällande regler och standarder.

Hothantering för företag

Korruption, karteller, bedrägerier, förskingringar och oegentligheter drabbar allt fler, allt oftare. Vi hjälper dig att förbygga och utreda incidenter med. allt från visselblåsarsystem till effektiva skydd mot cyberbrott, insiderbrott och andra oegentligheter. 

Starta eget med vår revisionsbyrå

Att ta steget och starta en egen verksamhet kan vara överväldigande. Vi finns här för att göra den här resan smidigare och mer tillgänglig för entreprenörer. Vi kan hjälpa dig med allt från att utforma en affärsplan till att hantera din ekonomi och skatter.

Outsourcing

Genom att outsourca din redovisning och ekonomihantering till oss kan du frigöra tid och resurser för att fokusera på din kärnverksamhet. Vi tar hand om allt från bokföring och fakturering till löneadministration och rapportering.

Svensk och internationell affärsjuridik

Vi har expertis inom svensk och internationell affärsjuridik och kan ge dig råd och stöd i olika juridiska frågor som rör ditt företag. Vi hjälper dig att navigera genom komplexa regelverk och säkerställa att du följer lagar och bestämmelser.

Kurser och events

I en värld som förändras snabbt behöver vi ständig utveckling. Det krävs att vi kan våra regelverk, att vi kan hantera eventuella risker, att vi är effektiva och arbetar med ledning, styrning, förändring och har kompetenta medarbetare. Vi har genom våra utbildningar och kurser försökt att möta dessa behov. 

Ett axplock av våra tjänster

Oavsett vilken tjänst du behöver kan du lita på vår kompetens och erfarenhet för att leverera högkvalitativa lösningar som hjälper dig att nå dina affärsmål.

Skatterådgivning

Vi har ett team av erfarna och auktoriserade skatterådgivare som är specialiserade på olika områden inom skatterätt. Oavsett om det gäller komplexa skattefrågor, internationell beskattning eller specifika branschrelaterade frågor, kan våra skatterådgivare ge dig expertstöd och hjälpa till att hitta de bästa lösningarna för dina specifika behov.

Företagsvärdering och Företagsöverlåtelse

Om du planerar att sälja eller köpa ett företag kan vi hjälpa dig med värdering och överlåtelseprocessen. Vi genomför noggranna analyser och ger råd för att säkerställa en smidig och framgångsrik transaktion.

Redovisning och rapportering

Vi hjälper dig att navigera genom den komplexa regelvärlden kring finansiell rapportering och kapitalmarknadsfrågor, inklusive implementering av nya redovisningsstandarder. Vi kan bistå dig vid företagsförvärv, konsolidering, omstrukturering och kapitalanskaffning.

Revisionstjänster

En Granskning Som Skapar Affärsvärde. En oberoende revision ger dig trygghet och större förståelse för din verksamhet. Vi erbjuder dig en modern och digitaliserad revision som hjälper dig att fatta rätt affärsbeslut.

Flexibel Outsourcing för Omedelbar Tillväxt

Står du inför utmaningar? Vår flexibla outsourcing ger dig tillgång till erfaren och specialiserad kompetens när du behöver den som mest. Vi är din resurs, redo att stötta och guida dig genom förändringar och säkerställa att din verksamhet fortsätter att växa med målinriktade kompetenser.

Datadriven Framgång med Avancerad Dataanalys

Låt oss låsa upp kraften i din företagsdata. Vår avancerade dataanalys ger dig insikter som går bortom det uppenbara, och hjälper dig fatta informerade och strategiska beslut. Datadriven framgång är inte längre en ambition – det är en realitet med vårt dedikerade team.

Utforska alla våra tjänster för framgångsrik företagsutveckling

Vårt företag är er pålitliga partner för en effektiv och trygg företagsutveckling. Vi erbjuder en bredd av tjänster som är skräddarsydda för att möta era behov. Hos Revisionskonsulterna J Hägglund strävar vi efter att vara den kompetenta och pålitliga guiden på er affärsresa.

Kvalitet, kompetens och ständig utveckling är våra ledord

Vårt Engagemang för Er Utveckling

Vi strävar efter att vara er pålitliga partner för framgång och utveckling. Hos Revisionskonsulterna J Hägglund hittar ni inte bara expertis utan också en passion för att se er växa och lyckas. Låt oss tillsammans forma er framtid och skapa en starkare och mer framgångsrik verksamhet.

Nöjda kunder

Framgångssagor

%

Kundnöjdhet

Med din framgång i fokus

Vad vi kan göra för dig

Välkommen till vår exklusiva värld av skräddarsydda lösningar och framgångsrik affärsutveckling. På Revisionskonsulterna J Hägglund sträcker vi oss bortom traditionella tjänster för att erbjuda en partnerskapserfarenhet som transformerar ditt företag. Här är vad vi kan göra för dig:

Moderniserad Revision för Ökad Trygghet

Vår digitaliserade revisionsprocess ger dig en trygghet som sträcker sig bortom det vanliga. Vi kombinerar traditionell revisionskompetens med modern teknik för att erbjuda en genomtänkt och pålitlig revision som hjälper dig fatta rätt affärsbeslut i en digital värld.

Målmedveten Företagsvärdering och Överlåtelse

Genom en noggrann analys och expertis i företagsvärdering och överlåtelse hjälper vi dig att maximera värdet av ditt företag vid transaktioner. Vårt fokus ligger på att skapa en sömlös process, från analys till rådgivning, för att säkerställa att varje affär är en framgångsrik affär.

Riskhantering för en Tryggare Framtid

Med våra specialister vid rodret kommer du att få en helhetsbild av ditt företags risker. Vi går längre än att bara identifiera dem; vi hjälper dig att aktivt hantera och minimera riskerna, så att du kan fokusera på att bygga en stark och stabil framtid för ditt företag.

En Smidig Resa genom Affärstransaktioner

Hur det funkar

Att arbeta med Revisionskonsulterna J Hägglund innebär att gå med i en resa mot framgång och hållbar tillväxt. Vi strävar efter att göra varje steg så smidigt och begripligt som möjligt. Här är hur vår övergripande process fungerar oavsett vilken tjänst ni väljer:

Inledande Mötet

Vår resa börjar med ett personligt och informativt möte och samtal. Vi vill lära känna er, era mål och utmaningar för att skapa en skräddarsydd plan för att möta era behov.

Grundlig Analys

Vi genomför en djupgående analys av er nuvarande situation och branschens dynamik. Denna analys ligger till grund för att skapa en strategi som är anpassad efter era specifika förutsättningar.

i

Skräddarsydd Planering

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd plan som är utformad för att uppfylla era mål. Vi fokuserar på tydlighet, realistiska mål och en plan som är genomförbar och hållbar.

Utförande och Implementering

Vi tar hand om praktiska åtgärder och implementerar strategin som har utformats för er. Detta steg är avgörande för att överföra planen från papperet till praktik och säkerställa framsteg.

Fortlöpande Uppföljning

Vi håller en kontinuerlig kommunikation för att säkerställa att varje steg är i linje med era mål. Fortlöpande uppföljning ger oss möjlighet att justera och optimera vår strategi för att hålla den aktuell.

Avslut och Framtidsplanering

När vi når målen, är vår resa inte slut. Vi hjälper er att planera för framtiden och se till att ni är rustade för nästa fas i er företagsutveckling.

Pris för årets revisionsfirma 2018

Varför Välja Oss

  • Expertis: Vår dedikerade och erfarna personal erbjuder expertis inom olika områden.
  • Engagemang: Vi är engagerade i er framgång och strävar efter att vara en pålitlig partner i er affärsresa.
  • Transparens: Vi värderar tydlighet och transparens i varje steg av vår process.

Oavsett vilken tjänst ni väljer på Revisionskonsulterna J Hägglund, är vår övergripande process utformad för att vara enkel, effektiv och resultatinriktad. Vi ser fram emot att vara er partner och göra varje steg på er resa mot framgång meningsfull och givande.

Samarbetet med Revisionskonsulterna J Hägglund har varit en ögonöppnare för vår verksamhet. Deras dedikation till att förstå våra behov och erbjuda skräddarsydda lösningar har verkligen bidragit till vår framgång. En pålitlig partner som inte bara levererar tjänster utan även värdefull insikt och expertis. Vi känner oss trygga och väl omhändertagna i varje steg av vår affärsresa.

— Nöjd kund

F.A.Q.

Vanliga frågor

Vad skiljer Revisionskonsulterna J Hägglund från andra revisionsbyråer?

Vi utmärker oss genom vår dedikation till att vara inte bara revisorer utan även strategiska affärsrådgivare. Vår fokus ligger på att förstå och stödja våra kunders unika behov för att skapa verkligt affärsvärde.

Hur kan jag boka en tid för en konsultation?

Du kan enkelt boka en tid för en personlig konsultation HÄR genom att fylla i vårt kontaktformulär eller ringa oss på 035-17 55 70. Vi ser fram emot att diskutera dina behov och hur vi kan stödja din verksamhet.

Vilka typer av företag har ni erfarenhet av att arbeta med?

Vi har omfattande erfarenhet av att arbeta med företag i olika branscher och storlekar, från nystartade företag till etablerade organisationer. Vårt mål är att anpassa våra tjänster för att passa dina specifika behov och mål oavsett bransch.

Hur skiljer sig er digitaliserade revisionsprocess från traditionell revision?

 Vår digitaliserade revision kombinerar traditionell revisionskompetens med modern teknik. Det innebär att du får snabbare, mer effektiva och noggranna revisionstjänster som hjälper dig att fatta välgrundade affärsbeslut.

Vad ingår i er kostnadsfria uppskattning?

Vår kostnadsfria uppskattning inkluderar en grundlig genomgång av ditt företags behov och mål. Vi diskuterar hur våra tjänster kan anpassas för att stödja dig och ger dig en uppfattning om kostnaden för de tjänster som kan gynna din verksamhet.

Hur säkerställer ni integritet och konfidentialitet i ert arbete?

Vi prioriterar integritet och konfidentialitet i varje aspekt av vårt arbete. Våra teammedlemmar är bundna av stränga sekretessavtal, och vi vidtar nödvändiga åtgärder för att säkerställa att ditt företags information behandlas med högsta säkerhetsstandarder.

Hör av dig

Få En Kostnadsfri Uppskattning eller Boka En Tid

Skicka ett meddelande

Har du frågor eller behöver ytterligare information? Vi är här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret för att skicka oss ett meddelande, begära en kostnadsfri uppskattning eller boka en tid för en personlig konsultation. Vi ser fram emot att höra från dig och vara din pålitliga partner i affärsutveckling.

Kontaktuppgifter

Vårt dedikerade team kommer att svara på ditt meddelande så snart som möjligt för att stödja dig i dina behov och mål.

Tack för att du väljer Revisionskonsulterna J Hägglund som din affärspartner.